VALENTINE - HONEST TRAILER Wkwkwkw

ini honest trailer hari kalo valentine jadi film dari sudut pandang jomblo hahaha semangat!!

hai fams, kita lagi cobain konsep baru ala honest trailer nih, gimana suka ga? kita masih belajar sih :) maklum yah kalo ada kurang-kurang

Production by : @shiandecore and @im_ajination

music by epidemic sound www.epidemicsound.com

please Subscribe, like, comment and share, karena subscribe, like, comment dari temen2 semua yang memberikan gw energy untuk terus bikin video dan berkarya di Youtube ^^
ALL GLORY TO GOD !!

Thank you for being you
xoxo

www.edhozell.com

For booking and/or business inquiries :
088808311225 ( Laura ) WA only
web.edhozell@gmail.com

*disclaimer : this video may contains part of other video that is uploaded to Youtube therefore it is courtesy of Youtube and as a verified Youtube partner, i am allowed to use part of other video content courtesy of Youtube under derivative, educational and parody work. To learn more about this go to https://www.youtube.com/yt/copyright/