COPET DITEMBAK !! [ Kompilasi Instagram ]

Kompilasi Instagram video - video sketsa yang diawali dengan sketsa tentang copet yang ditembak

hallo fams, pada kangen ga sama cici fani? nih kita upload video yang sudah lamaaa banget kita simpen ahahhaha ditambahin sketsa dari khayalan saya kalo-kalo polisinya nembaknya malah nembak pacaran... hahaha

music by epidemic sound www.epidemicsound.com

please Subscribe, like, comment and share, karena subscribe, like, comment dari temen2 semua yang memberikan gw energy untuk terus bikin video dan berkarya di Youtube ^^
ALL GLORY TO GOD !!

Thank you for being you
xoxo

www.edhozell.com

For booking and/or business inquiries :
web.edhozell@gmail.com

*disclaimer : this video may contains part of other video that is uploaded to Youtube therefore it is courtesy of Youtube and as a verified Youtube partner, i am allowed to use part of other video content courtesy of Youtube under derivative, educational and parody work. To learn more about this go to https://www.youtube.com/yt/copyright/