PPAP PEN PINEAPPLE APPLE PEN in 4K Video by Udin Swek #PPAP

PPAP PEN PINEAPPLE APPLE PEN lagi ngetrend dimana-mana Wkwkwkw nih request kalian hahaha

kalian udah liat lagu PPAP alias pen pineapple apple pen dari Piko Taro belum??? wkwkkw lagi viral banget tuh dimana-mana PPAP alias pen pineapple apple pen , kayaknya sih gara-gara 9gag posting PPAP alias Pen Pineapple Apple pen, jadi makin viral deh hahaha jadi nih gw buat deh covernya
music by epidemic sound www.epidemicsound.com

please Subscribe, like, comment and share, karena subscribe, like, comment dari temen2 semua yang memberikan gw energy untuk terus bikin video dan berkarya di Youtube ^^
ALL GLORY TO GOD !!

Thank you for being you
xoxo

www.edhozell.com

For booking and/or business inquiries :
088808311225 ( Laura ) WA only
web.edhozell@gmail.com

*disclaimer : this video may contains part of other video that is uploaded to Youtube therefore it is courtesy of Youtube and as a verified Youtube partner, i am allowed to use part of other video content courtesy of Youtube under derivative, educational and parody work. To learn more about this go to https://www.youtube.com/yt/copyright/